Kiderült, hogy a világgazdasági válság a gazdag milliárdos gennyeknek árt csak. Egy jómunkásember pedig pont leszarja, hogy mi van a BUX-szal és hogy a részvények veszítenek az értékükből, mert Ő nem tőzsdézik egyáltalán, hanem inkább dolgozik. A brókergecik helyett is. Új értéket állít elő.

Erre a felvetésre a gazdag ügyeskedők azzal a paráztatós szöveggel szoktak reagálni, hogy dehát a szegényeket is érinti, mert majd nő a munkanélküliség.  Ezért "mindnyájunknak össze kell húzni a..." "közösen kell megmentenünk a..." Merthogy különben majd jól abbahagyják a kibaszott kizsákmányolást. Na persze.  Örömmel közlöm, hogy nem fogják abbahagyni csak azért mert a seftelésük kudarcba fullad, sőt! Éppen ezért fognak több időt tölteni a rabszolgatartással és kevesebbet a tőzsdével.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemabob.blog.hu/api/trackback/id/tr393136626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyilván. A haszon privát, a veszteség közös.
süti beállítások módosítása