Bár nem vagyok nagy otthonszülés párti, de azért az a boszorkányüldözés, ami Magyarországon Geréb Ágnes és az otthonszülés ellen folyik már elgondolkodtató. Miért kell ilyen agresszív, köcsög stílusban nagy nyilvánosság előtt meghurcolni és utána évekre bekasznizni azt a nőt, aki nem tett mást, minthogy segített azoknak a pároknak, akik szabad akaratukból úgy döntöttek, hogy az államhatalom elvárásainak ellenére nem kórházban szülik meg a gyermeküket???!!

Vajon mi a csillámfaszt csinálnak a kórházakban az újszülöttekkel, ami miatt ennyire üldözendő az otthonszülés? Titkos injekció? DNS mintavétel a belügynek? Chip beültetés egyenesen az agyba?

A bejegyzés trackback címe:

https://nemabob.blog.hu/api/trackback/id/tr303000570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Külön kell választani az otthonszülést Geréb Ágnestől. Az otthonszülés legyen választható, de gyakorló, visszaeső bűnözőket ne engedjenek szabadon járkálni.
Na de mi lehet az a szupertitkos kórházi beavatkozás, amiért mindenkit így meg kell félemlíteni, akinek akárcsak az otthonszülés gondolata is megfordult a fejében?
süti beállítások módosítása