Nemrégiben egy nagysikerű katasztrófa film hívta fel a figyelmünket arra, hogy 2012-ben (december 21-én) az 5,125 évet magába foglaló Maja naptár egyszerűen véget ér. Hogy miért? Mert a Maják szerint ez a világ vége. Mielőtt kinevetnénk őket lássuk, hogy milyen események támasztják alá ezt a hipotézist:

  1. Az első bizonyíték maga a Maja számítás. (egyébként a Maja építmények domborművei között találtak legtöbb földönkívüliekre utaló rajzot, domborművet)
  2. 2011 év elején váratlan tömeges madár, hal és rák pusztulásokat jelentettek először az USA-ból, majd a föld más részeiről is. (Ezékiel 38:20, Sofoniás 1:3)
  3. Az Orbán-Kormány már 2011-ben elkölti az emberek nyugdíj megtakarítását. Ők már tudják: felesleges takarékoskodni. Legelább legyen két jó évünk, nem igaz?

A bejegyzés trackback címe:

https://nemabob.blog.hu/api/trackback/id/tr292569231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

És ott volt a helikopter domborműve is ahol az űrhajósé.
süti beállítások módosítása