A fasisztákkal az a baj, hogy rendmániásak és kielégíthetetlen igényeket támasztanak a környezetükkel szemben. Például elvárjnák, hogy mindenki hangyamódra tisztogassa a környezetét, soha senki ne csináljon semmi törvénybe ütközőt, ne firkáljon a falra, ne szívjon, ne igyon, ne káromkodjon és ne parkoljon tilosban, stb.

Ezt persze ők maguk sem képesek betartani, viszont ha ők szegik meg ezt a szigorú szabályrendszert, akkor folyton azzal védekeznek, hogy a jelenlegi elnyomó hatalom ellen csinálták a vandálkodást, a kommunisták ellen parkoltak tilosban. Jah, ez azért vicces.  Kedves jobbikos haver! Vedd már észre, hogy emberből vagyunk gyúrva, és néha szükségünk van rá, hogy egy kicsit áthágjuk a törvényeket!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemabob.blog.hu/api/trackback/id/tr91888887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása