Farkas Péter hazánk büszkesége, birkózásban többszörös világbajnok, európabajnok és olimpiai bajnok. Ez olyan hatalmas teljesítmény, amiről a büdösszájú tévénéző még csak nem is álmodhat. Ez az ember a legszebb éveit adta oda, hogy hazájának aranyérmeket szerezhessen, keményen dolgozott és el is érte, amit akart. Nekünk, kis ótvar köcsögöknek áldozta fel a fiatalságát.

És hogyan háláljuk mi mindezt meg? Úgy, hogy elmegyünk szavazni azokra a geciszemű politikustetvekre, akik azután leültetik zöld  növény termesztéséért! Azok a mentelmi jog taknyában lubickoló undorító szardarabok, akiknek az egész élete annyit sem ér, mint Farkas Péter lenyisszantott lábkörme, ők ítélkeznek fölötte.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemabob.blog.hu/api/trackback/id/tr141846376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása